Τρόποι Πληρωμής

  1. Μέσω PayPal
  2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς όψεως της εταιρείας μας στέλνοντας μας το αντίστοιχο αντίγραφο απόδειξης πληρωμής της τράπεζας στο Fax: 210 5904753  η στο email info@lelextea.com εντός δύο (02) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της σχετικής σας παραγγελίας.

Πειραιώς: IBAN: GR16 0172 1020 0051 0209 2665 050

Δικαιούχος: Παναγιώτης Α. Γραφάκος

ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN: GR5501401490149002002004112

Δικαιούχος: Παναγιώτης Α. Γραφάκος

3.Μέσω Πιστωτικής Κάρτας

– Είναι δυνατή η πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω των ακόλουθων πιστωτικών καρτών:

1 Visa
2 Mastercard
3 Diners

Ασφάλεια Συναλλαγών μέσω πιστωτικής κάρτας

– Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της τράπεζας Πειραιώς.

– Η οθόνη / ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Πειραιώς. Τα στοιχεία
της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον εκδότη της κάρτας σας για έγκριση της χρεώσεως.

– Προσοχή: Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (ούτε και στον πάροχο του προϊόντος / υπηρεσίας που αγοράζετε).

Οι τεχνολογίες και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των αγορών σας περιλαμβάνουν:

– Κρυπτογράφηση των στοιχείων των καρτών σας (SSL 128).

Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας  εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

– Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

– Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Πειραιώς αποκλείουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά συστήματά της.

– Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου  γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχειρήσεως, στους οποίους παραδίδονται κωδικοί προσβάσεως (username, password).

– Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on-line πληρωμών με κάρτα, και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Proxypay3 ζητά αυτόματα από τον πελάτη μας να πληκτρολογήσει τον μυστικό του κωδικό.

– Ολοκληρώνοντας, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Proxypay3 ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τις προδιαγραφές VbV (Verified by Visa) για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μέσω παραλαβής και πληρωμής της παραγγελίας σας στο κατάστημα.

Κάντε την παραγγελία σας από το www.LelexTea.com και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημα.