Ανοιξιάτικο τσάι για ευεξία και αποτοξίνωσης

6,99 4,99

Ανοιξιάτικο τσάι για ευεξία και αποτοξίνωσης

Το ανοιξιάτικο τσάι για ευεξία έχει σαν βάση την τσουκνίδα και προτείνεται ως το φυσικό ελιξίριο της άνοιξης. Η τσουκνίδα έχει χρησιμοποιηθεί ως φυτικό φάρμακο από την αρχαιότητα, είναι πλούσια σε χλωροφύλλη και μια σημαντική πηγή βιταμίνης C, D και A. Η τσουκνίδα είναι 20% ανόργανα άλατα, όπως ασβέστιο, πυρίτιο, κάλιο, χρώμιο, φώσφορο, μαγνήσιο και ψευδάργυρος, και είναι ένα από τα πρώτα χόρτα-βότανα που είναι διαθέσιμα την άνοιξη.
Με τον κατάλληλο συνδυασμό και με τις σωστές αναλογίες με την κολτσίδα-λάππα, την καλέντουλα, τον κίστο, την λεβάντα, λέμονι, πορτοκάλι, και ροδοπέταλα αποτελεί ένα αναζωογονητικό και αποτοξινωτικό βοτανικό μείγμα.

Κωδικός προϊόντος: 1503 Κατηγορίες: , , , , ,

Περιγραφή

Ο χειμώνας έφυγε! Υποδεχόμαστε την άνοιξη με το Ανοιξιάτικο τσάι για ευεξία που θα μας βοηθήσει να αποτοξινωθούμε και να αναγεννηθούμε μαζί με τη Φύση!

Το βοτανικό αυτό μείγμα προτείνεται ως μια γευστική απόλαυση που συνοδεύεται από την ευεργετική ιδιότητα της αποτοξίνωσης. Μετά τον χειμώνα, κατά τον οποίο οι χαμηλές θερμοκρασίες μας παρακινούν να φάμε λιπαρές τροφές και να πιούμε οινοπνευματώδη ποτά, έρχεται η περίοδος της άνοιξης. Ο καιρός βελτιώνεται και ευνοεί την υιοθέτηση ενός πιο περιορισμένου σε λιπαρά διατροφικού μοντέλου. Μέσα στην ανοιξιάτικη σας δίαιτα λοιπόν ταιριάζει εξαιρετικά το Ανοιξιάτικο τσάι για ευεξία της Lelex Tea.

Φτιάξαμε για σας ένα απολαυστικό ανοιξιάτικο μείγμα με βάση την τσουκνίδα, ακολουθώντας την οικογενειακή μας παραδοσιακή συνταγή.

Σε συνδυασμό και με τις κατάλληλες αναλογίες με την κολτσίδα-λάππα, την καλέντουλα , τον κίστο, τη λεβάντα, λεμόνι, πορτοκάλι , και ροδοπέταλα το γευστικό μας ρόφημα αποτελεί πρόταση για ένα αναζωογονητικό και αποτοξινωτικό ρόφημα.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η τσουκνίδα έχει χρησιμοποιηθεί ως φυτικό φάρμακο από την αρχαιότητα, αφού είναι πλούσια σε χλωροφύλλη και μια σημαντική πηγή βιταμίνης C, D και A. Η τσουκνίδα αποτελείται από 20% ανόργανα άλατα, όπως ασβέστιο, πυρίτιο, κάλιο, χρώμιο, φώσφορο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο, και είναι ένα από τα πρώτα βότανα που είναι διαθέσιμα την άνοιξη. Για περισσότερες ευεργετικές ιδιότητες της τσουκνίδας.

Επιλογή μας η Φύση

Απαραίτητα συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για τυχόν αντενδείξεις καθώς ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν αποτελεί φάρμακο & ούτε το υποκαθιστά

Σύνθεση
Τσουκνίδα ,κολτσίδα άρκτιο λάππα , καλέντουλα , κίστο , λεβάντα , λέμονι, πορτοκάλι , και ροδοπέταλα

ΟΔΗΓΙΕΣ

1 κουταλιά του γλυκού  τσάι για μια μεγάλη κούπα,
για ζεστό τσάι   βράζουμε  250 ml (gr)   νερό  νά φθάσει στούς  95 ℃ / 200 ℉
τοποθετούμε  το τσάι   στην κούπα(τσαγιέρα) και την γεμίζουμε με το ζεστό νερό ,
σκεπάζουμε 5-8 λεπτά σουρώνουμε απολαμβάνουμε

 για παγωμένο  τσάι   βράζουμε 140 ml. ( γρ.)

νερό  νά φθάσει στούς  95 ℃ / 200 ℉
τοποθετούμε  το τσάι   στην κούπα(τσαγιέρα) και με το ζεστό νερό ,
σκεπάζουμε 5-8 λεπτά σουρώνουμε  , συμπληρώνουμε με παγο και
απολαμβάνουμε παγωμένο τσάι
Δείτε διατροφική αξία

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.04 kg
Διαστάσεις 12 × 4 × 18 cm
Ευεξία

Ευχάριστο-Τονωτικό

Διαθεσιμότητα

espa-kainotomia-lelextea Ελληνικά εξαιρετικά βιολογικά βότανα